Home
 

 Contact
 Fotoalbums
 Airbrush
 Projecten
 Schade herstel / reparatie
 Login klanten

 

Welkom bij Car & Color!

Wij zijn een technisch georiënteerd bedrijf dat is gespecialiseerd in special paint, airbrush, design en schadeherstel bij motorvoertuigen.
Wij voeren onze werkzaamheden uit vanaf een representatief pand van ca. 350m2 in Harreveld dat het MKB en de particuliere berijder bedient.

Wij zijn ons bewust van de eisen die tegenwoordig worden gesteld, dan denken wij niet alleen aan het milieu maar ook aan prijs, kwaliteit en klantvriendelijkheid. vandaar dat wij efficiency, flexibiliteit en vakmanschap hoog in het vaandel hebben staan.

De klantgerichtheid wordt op meerdere manieren vertaald. Wij helpen u bij het invullen van het schadeformulier tot het puntgaaf afleveren van uw gerepareerde motorvoertuig, wij bieden u de volledige dienstverlening.

De nieuwste ontwikkelingen op het gebied van design en schadeherstel worden op de voet gevolgd, zodat de kennis up-to-date blijft en klanten van een gedegen advies worden voorzien. Maar naast het gebruik van alle beschikbare technieken blijft het ambachtelijk vakmanschap natuurlijk een eerste vereiste voor een optimaal resultaat.
Wij werken voor verzekeraars, universele autobedrijven en merkdealers maar natuurlijk staan wij ook voor particulieren klaar!

Wij beschikken over de modernste, door de fabrikant geadviseerde, apparatuur en werken met het PPG-laksysteem welke een kleurenpallet beheert met meer dan 40.000 kleurformules.
Strak plaatwerk en professioneel spuitwerk vormen tenslotte de basis van een goede kwaliteit.

Diensten
Wij bieden de volgende diensten:
- Schadeherstel
- Sportrepair
- Uitdeuken zonder spuiten
- Airbrush & Design (t.b.v. helm, motor, auto).
- Spuiten van binnendeuren, radiatoren, keukenkastjes etc.
 

Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 08.00 - 18.00
zaterdag: 08.00 - 13.00

 

   Car & Color - Kerkstraat 50a - 7135 JM HARREVELD - Tel: 0544-370101